Udflytning giver længere behandlingstid

Det kommer til at tage noget længere for fiskere at få godkendt og udbetalt støtte til projekter under Den Europæiske Hav- og Fiskeri Fond (EHFF). Det
03 jun 2016

Det kommer til at tage noget længere for fiskere at få godkendt og udbetalt støtte til projekter under Den Europæiske Hav- og Fiskeri Fond (EHFF). Det er en konsekvens af den massive udflytning af arbejdspladser, som NaturErhvervstyrelsen skal igennem - det fremgår af en pressemeddelelse fredag.

"I forbindelse med at vi er i gang med at flytte ca. 400 medarbejderes opgaver fra København til Sønderjylland må I, vores kunder, desværre forvente forlængede sagsbehandlingstider, " skriver styrelsen i pressemeddelelsen, hvor det direkte nævnes, at det bl.a. vil blive mærkbart for "støtte til fartøjer under Den Europæiske Hav- og Fiskerifond".

Den længere behandlingstid rammer også andre projekter, men det bliver dog understreget, at landbrugsstøtten vil blive prioriteret. Det skyldes - skriver NaturErhvervstyrelsen - "landbrugsstøtten omfatter størstedelen af de penge, vi udbetaler i støtte".

Årsagen er som nævnt, at NaturErhvervstyrelsen er i færd med at flytte 400 ansættelser fra København og ud i provinsen - blandt andet til Augustenborg på Als.

"De længere sagsbehandlingstider skyldes, at medarbejdere - inden for visse områder -  har fået nye job meget hurtigt. Og at vi har mistet en del nøglepersoner. Samtidig tager det tid at rekruttere og oplære så mange nye medarbejdere i et forholdsvis komplekst område, " lyder forklaringen fra NaturErhvervstyrelsen.

Læs hele .

Flere Nyheder