Uhrenholt sælger det meste af sin fiskeforretning

Handelsselskabet Uhrenholt, der handler med mejeriprodukter, grøntsager, kød og fisk, dropper nu fisken. Selskabet er i gang med at skære drastisk ned
17 mar 2016

Handelsselskabet Uhrenholt, der handler med mejeriprodukter, grøntsager, kød og fisk, dropper nu fisken. Selskabet er i gang med at skære drastisk ned på sin fiskeforretning ved at frasælge store dele af den. Hvem køberne er, og hvor langt man er med frasalget er endnu uvist.

Adm. direktør Sune Uhrenholt bekræfter overfor FødevareWatch, at koncernen er i færd med at sælge det meste af sin seafood-afdeling i blandt andet Danmark, England og Italien.

- Det er rigtigt, at vi afvikler de dele af vores seafood-division, som ikke passer ind i vores kerneforretning," siger Sune Uhrenholt til FødevareWatch og fortæller, at forretningen er delt op og solgt fra i bidder.

- Det er aktiviteter, som ikke passer ind i den strategi, vi har fremadrettet. Vi vil satse mere på mejeriprodukter til detail, foodservice og industri, mens seafood og kød fremover hovedsageligt vil blive solgt under vores mærkevarer, siger han. Virksomheden vil stadig sælge forarbejdet fisk og skaldyr under mærkevarerne, Emborg og Friendship.

 

Flere Nyheder