VDEC får nye funktioner

[caption id="attachment_8628" align="alignright" width="293"] VDEC er et lille softwareprogram til sporbarhed[/caption] Softwareprogrammet VDEC, so
14 Feb 2015

[caption id="attachment_8628" align="alignright" width="293"]VDEC er et lille softwareprogram til sporbarhed VDEC er et lille softwareprogram til sporbarhed[/caption]

Softwareprogrammet VDEC, som firmaet Anchor Lab har udviklet, er på vej med en række nye funktioner, fortæller Mads Dueholm fra firmaet. Programmet er et lille program til PC´en, der kobles op til eLog, hvorfra der skal sendes fangstinformationer til NaturErhvervstyrelsen.

Men programmet er også i stand til at sende oplysninger omkring fiskens fangstområde, fangsttidspunkt og andre nødvendige oplysninger omkring sporbarhed.

Mads Dueholm fortæller, at programmet fortsat vedligeholdes ligesom der tilføjes nye funktioner. En af funktionerne er registrering af discard til PO-dagbogen, og der arbejdes også på en intergration mellem VDEC og nogle mindre kassevægte, så vejningen automatisk bliver lagt ind i programmet.

Flere Nyheder