Venstre vil lytte mindre til biologerne

Venstres fiskeriordfører, Thomas Danielsen, melder allerede nu klart ud, at hans parti er klar til stække den magt, som biologerne efter hans mening h
26 jun 2015

Venstres fiskeriordfører, Thomas Danielsen, melder allerede nu klart ud, at hans parti er klar til stække den magt, som biologerne efter hans mening har over fiskeriet. Der skal mere fleksibilitet ind i arbejdet med fx de rammer, man stiller op for fiskeriet, lover han i et interview med Dagbladet Ringkøbing Skjern.

- Jeg vil love, at vi vil arbejde for mere fleksible regler for dansk fiskeri, og at vi ikke kun vil lytte til biologerne, siger han til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Thomas Danielsen lægger ikke skjul på, at i hans øjne har dansk fiskeri helt ude af fokus under den seneste fødevareminister, socialdemokraten Dan Jørgensen. Det vil der blive rettet gevaldigt op på, når Venstre lige om lidt overtager regeringsmagten.

- Jeg vil godt garantere, at fiskerne kommer til at få markant bedre rammevilkår. Vi har haft en minister under den røde regering, som kun interesserede sig for lystfiskeri. Det bliver helt anderledes under den nye regering, siger Thomas Danielsen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Flere Nyheder