Vestjysk Bank er hvor fiskeriet er

Vestjysk Bank er med sin stærke forankring som finansiel leverandør til fiskeriet en af de gamle kendinge på DanFish Messen.  Banken  har gennem mange
04 Oct 2015

Vestjysk Bank er med sin stærke forankring som finansiel leverandør til fiskeriet en af de gamle kendinge på DanFish Messen.  Banken  har gennem mange år stået bag fiskeriet i både dårlige og gode tider og DanFish messen i Aalborg har også i mange år været en tilbagevendende begivenhed, hvor Vestjysk Banks mange fiskerikunder har kunnet møde deres bank på en anden måde. I år kan publikum faktisk møde banken to forskellige steder på messen.

- I år har vi valgt at være placeret på både Hvide Sandes og Thyborøns stand, fortæller erhvervsrådgiver Brian Jespersen fra Vestjysk Bank. Deltagelsen på de to fiskerihavnes stand giver god mening, idet Vestjysk Bank fysisk har afdelinger både i Hvide Sande og Thyborøn.

-  Vi er overbevist, om at det har stor betydning at vi er lokale og er der, hvor fiskeriet er.  Det giver os en fordel at vi er helt tæt på erhvervet i dagligdagen, siger Brian Jespersen. På DanFish messen er Vestjysk Bank også ”lokale” og tæt på fiskeriet, idet de som sagt er placeret på henholdsvis samme stand som Hvide Sande  og Thyborøn.

- Her er vi sammen med nogle dem, som vi kender og samarbejder med til daglig. Når vi har en samlet stand med flere forskellige virksomheder inden for  fiskeriet, giver det et helt andet liv på standen, end hvis vi kun var os selv. Der er altid mange besøgende, som vi kan få en snak med, siger Brian Jespersen, og han håber, at rigtig mange vil komme forbi under messen.

- Vi er der for at vise flaget, og vise at vi vil fiskeriet og samtidig også har noget at byde på, når det gælder finansiering af fiskeriet. Vi glæder os rigtig meget til at møde mange af vores kunder på messen. Selvfølgelig håber vi også på, at vi med vores tilstedeværelse kan få kontakt til nogle nye kunder, slutter Brian Jespersen.

Flere Nyheder