Vestjysk Bank får ny chef i Thyborøn

Vestjysk Bank, som har en del kunder i fiskeriet, har fået ny afdelingsdirektør i deres afdeling i Thyborøn, efter at dem mangeårige afdelingsdirektør
21 aug 2015

vestjyskBANK web_Lemvig_20x13cm_300dpi-1Vestjysk Bank, som har en del kunder i fiskeriet, har fået ny afdelingsdirektør i deres afdeling i Thyborøn, efter at dem mangeårige afdelingsdirektør Steen Trier Lund har besluttet at træde tilbage for at gå på pension.

Den nye afdelingsdirektør bliver den 38­årige Jørgen Eriksen, som ikke er ubekendt med afdelingen i Thyborøn. Han begyndte som elev i bankens afdeling i Thyborøn i 1998 og har desuden været erhvervsrådgiver i Thyborønafdelingen. I 2006 rokerede Jørgen Eriksen til bankens kreditafdeling i hovedsædet i Lemvig og har siden 2011 været kreditchef. Jørgen Eriksen glæder sig til igen at blive en del af Vestjysk Bank i Thyborøn.

- Jeg brænder meget for vores område. Thyborøn er i en spændende udvikling ­ ikke kun inden for fiskeriet og de deraf beslægtede virksomheder, men også indenfor turisme og offshore industrien. Det bliver spændende at være en del af det, siger Jørgen Eriksen om sin udnævnelse til Folkebladet Lemvig

Vestjysk Bank holder reception for den afgående afdelingsdirektør Steen Trier Lund og den nytiltrådte afdelingsdirektør Jørgen Eriksen fredag 21. august 2015 i Havneknejpen i Den Røde Hal, Thyborøn, fra klokken 14.00 til 17.00.

 

Flere Nyheder