Vestjysk Bank kan og vil fiskeriet

[caption id="attachment_14494" align="aligncenter" width="620"] Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk bank understreger, at Vestjys
25 sep 2016

[caption id="attachment_14494" align="aligncenter" width="620"]jan ulsø madsen, adm dir. vestjysk bank Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk bank understreger, at Vestjysk Bank er helt klar til at udvide sit engagement i fiskeriet[/caption]

Vestjysk Bank har taget initiativ til en fiskerikonference den 18. november 2016 i Musikteatret i Holstebro. Konferencen bliver lavet i et samarbejde mellem Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende, og det er ikke tilfældigt, at den Lemvigbaserede bank kaster sig ud i en konference for fiskerierhvervet.

- Vi gør det her, fordi vi gerne vil sætte fokus på fiskeriet, som er et vigtigt erhverv i Vestjylland. Det er samtidig et spændende forretningsområde os, som vi gerne vil udvide. Derfor er jeg glad for, at Fiskeri Tidende vil være med til at lave konferencen, siger Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk bank. I den vestjyske bank ser man fiskerierhvervet, som en af de motorer der kan skabe vækst i lokalområdet.

- Vi har en interesse i, at der skabes vækst i lokalområdet, og vi har en regional rolle i at skabe interesse om fiskeriet, der er et stort erhverv i vores område Derfor påtager vi os også gerne et ansvar, for at der kommer vækst i lokalområdet, siger Jan Ulsø Madsen, der glæder sig over, at det er lykkes at skabe et stærkt talerhold til konferencen.

- Det glæder os meget at blandt andre Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen har afset tid til at deltage i konferencen, og dermed skaber interesse for den. I det hele taget synes jeg, at det er et meget spændende talerhold, vi har fået med på konferencen. Jeg håber, det kan få mange fiskere til at komme til Holstebro den dag, siger Jan Ulsø Madsen, der også peger på, at konferencen er et oplagt sted at skabe yderlige netværk i fiskeriet.

Kan og vil fiskeriet
Det er heller ingen hemmelighed, at Vestjysk Bank bruger resurser på en fiskerikonference, fordi banken ønsker at udvide sit engagement i fiskerierhvervet. I dag udgør udlån til fiskeriet knap 3 procent af det samlede udlån. Det er en andel, som er voksende, men som banken gerne ser vokse sig endnu større.

- Vi vil meget vokse på fiskeriet, og vi lægger ikke skjul på, at vi ønsker at udjævne vore balance, hvor landbrug og ejendomme har fyldt for meget, konstaterer Jan Ulsø Madsen.

Den administrerende bankdirektør peger også på, at banken ikke bare ”vil” fiskeriet men også ”kan” fiskeriet.

- Vi har kompetencerne på fiskeriområdet med kompetente medarbejdere, som fiskerne kan være trygge ved. Desuden er vi også til stede, der hvor fiskeriet er med afdelinger i både Hvide Sande og Thyborøn, fastslår Jan Ulsø Madsen, der heller ikke lægger skjul på, at han glæder sig til at møde fiskerne den 18. november.

Tilmelding kan ske her

 

Flere Nyheder