Vestjysk Bank reducerer medarbejderstaben

[caption id="attachment_4875" align="aligncenter" width="620"] Vestjysk Bank tilpasser forretningen og skærer i medabejderstaben[/caption] Forretni
15 Sep 2015

[caption id="attachment_4875" align="aligncenter" width="620"]vestjyskBANK web_Lemvig_20x13cm_300dpi-1 Vestjysk Bank tilpasser forretningen og skærer i medabejderstaben[/caption]

Forretningsvolumen er svundet ind i Vestjysk bank, som med deres afdelinger i Hvide sande og Thyborøn er bankforbindelse for en del fiskere. Det betyder, at forholdet mellem indtægter, omkostninger og forretningsomfang i banken ikke længere stemmer overens.

- Selvom vi løbende har reduceret vores omkostninger, kan vi se, at vi er nødt til at skrue lidt hårdere på "omkostningsknappen" for at styrke det fremtidige fundament for vores indtjening, fortæller adm. direktør i Vestjysk Bank Jan Ulsø Madsen. Det kommer til at koste 10 procent af de ansatte i banken jobbet, idet den ny spareplan skal høvle minimum 25 millioner kroner af de årlige omkostninger næste år og årene fremover. Medarbejderstaben vil dermed blive reduceret fra 510 til omkring 460 medarbejdere i den lemvigbaserede bank.

- Selvom disse organisatoriske besparelser er nødvendige, er vi naturligvis kede af at skulle sige farvel til en række trofaste medarbejdere, der på loyal vis har været med til at trække vestjyskBANK i den rigtige retning i forbindelse med den svære periode, vi har været igennem. Det vil jeg gerne takke dem for, siger Jan Ulsø Madsen. Det er dog ikke ude hos kunderne, at medarbejderne forsvinder. Ændringerne sker primært i bankens stabsafdelinger og produktionsenheder.

- Det er vigtigt for mig at slå fast, at vi fastholder vores ressourcer i forhold til de kundevendte funktioner, både på privatkunde- og erhvervskundeområderne. Vi prioriterer stadig den personlige kontakt og service meget højt, og er meget bevidste om at fastholde de værdier, som netop gør, at vores kunder vælger Vestjysk Bank, siger Jan Ulsø Madsen.

Flere Nyheder