Vestjysk Bank vil og kan fiskeriet

[caption id="attachment_11773" align="aligncenter" width="620"] Mange fiskere havde fundet vej til fredagens fyraftensmødet i Vestjysk Bank[/captio...
30 Nov 2015

[caption id="attachment_11773" align="aligncenter" width="620"]Fyraftensmøde vestjysk bank Mange fiskere havde fundet vej til fredagens fyraftensmødet i Vestjysk Bank[/caption]

Mødelokalet i Vestjysk Banks afdeling i Hvide Sande var i fredags fyldt til sidste plads, da banken traditionen tro afholdt fyraftensmøde med fiskerirelaterede emner. Vestjysk Bank har som erhvervsbank et mangeårigt engagement i fiskeriet, men har siden finanskrisen kæmpet for livet. Dem der derfor måske har dømt den Lemvigbaserede bank nærmest død og begravet, kunne på mødet konstatere, at de har været lidt for tidligt ude. Banken vil og kan stadig være en offensiv finansiel partner for fiskerikunderne.

- Vi vil fiskeriet. Det er et strategisk vigtigt kundesegment for Vestjysk Bank, sagde Jan Ulsø Madsen, der i februar satte sig i chefstolen som ny administrerende direktør for banken. Han lagde vægt bag ordene, ved at fremhæve bankens lokale forankring med afdelinger i Hvide Sande og Thyborøn.

- Det er vigtig for os at have afdelinger lokalt, der kan understøtte erhvervet, og vi vil fortsætte med at udnytte og forbedre de kompetencer vi har på fiskeriområdet, sagde Jan Ulsø Madsen.

Flere Nyheder