Vi er et stolt fiskerierhverv

[caption id="attachment_17523" align="aligncenter" width="620"] Danmarks Fiskeriforenings formand, Svend-Erik Andersen på talerstolen.[/caption] Da
04 maj 2018

[]

Da Danmarks Fiskeriforenings formand, Svend-Erik Andersen, afholdt sin beretning kom han også ind på debatten, der har varet siden Rigsrevisionen i august 2017 kom med en beretning om en del af området for kvoteforvaltning.

Debatten har været skarp, og derfor var der grund til for Svend-Erik Andersen, at konstatere, at der er tale om et stolt erhverv.

- Vi er et stolt erhverv, der viderefører en værdifuld dansk fiskerkultur, understregede formanden for Danmarks Fiskeriforening Svend-Erik Andersen fra talerstolen på generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening PO.

Formanden gik i rette med det negative billede af fiskerierhvervet, som har fyldt i medierne i det seneste år på baggrund af diskussionen om den danske fiskeriforvaltning efter Rigsrevisionens kritiske rapport i august 2017.

- Erhvervet har brug for ro og stabilitet og der bør være plads til alle typer af fiskere i dansk fiskeri, siger Svend-Erik Andersen., der også opfordrede til et bredere samarbejde i dansk fiskeri.

Flere Nyheder