Vilsund Blue nomineret til international fødevarepris 

[caption id="attachment_5861" align="aligncenter" width="620"] Direktør Søren Mattesen ser frem til fødevaremessen Seafood Expo Global i Bruxelles i n
28 mar 2017

[caption id="attachment_5861" align="aligncenter" width="620"] Direktør Søren Mattesen ser frem til fødevaremessen Seafood Expo Global i Bruxelles i næste måned, hvor Vildsund Blue er i finalen om fødevareprisen Seafood Excellence Global Awards 2017[/caption]

 

Når Vilsund Blue deltager i fødevaremessen Seafood Expo Global i Brussels dem 25.-27. april, er landets største skaldyrsproducent endnu en gang nomineret til en pris.

Vilsund Blue er i finalen ved Seafood Excellence Global Awards 2017 med ”Smoked Blue Mussels”, der er et produkt i en ny planlagt serie ”Vilsund Blue Bites”.

- Der er tale om et ”Ready To Eat” produkt, som kan spises som en kold snack eller opvarmes i emballagen. Opvarmning sker i en mikrobølgeovn og når den er klar, fløjter en ventil i emballagen, fortæller adm. direktør Søren Tjørnelund Mattesen, Vilsund Blue A/S.

Udover ”Smoked Blue Mussels” forventer Vilsund Blue også at lancere både ”Ginger”, ”Garlic” og ”Hot” smagsvarianter i den nye serie.

[caption id="attachment_15545" align="alignright" width="265"] Smoked Blue Mussels der er nomineret til fødevareprisen Seafood Excellence Global Awards 2017[/caption]

- med dette produkt, forventer vi at ramme et nyt segment på de europæiske markeder. Et segment der værdsætter et sundt, magert og velsmagende mellemmåltid eller snack i modsætning til mange af de kendte typer snack, der findes på markedet, udtaler Marketing og logistikchef Uffe Appelon Petersen.

Vilsund Blue har siden 2013 været i finalen ved Seafood Excellence Global Awards hvert år, og vandt en af hovedpriserne i 2014 med produktet ”Mussel Powder”, der er en naturlig smagsforstærker til brug i fødevareindustrien samt restaurations- og hotelbranchen.

Hvorvidt Vilsund Blue A/S vinder prisen igen afgøres tirsdag den 25. april kl. 18.15 i Bruxelles.

Flere Nyheder