West Diesel bliver importør af Nanni motorer

  [caption id="attachment_14971" align="aligncenter" width="828"] West Diesel bliver fra 1. januar eneforhandler af Nanni motorer. Foto: René
30 nov 2016

 

[]

Første januar 2017 hedder importør /distributør af Nanni dieselmotorer i Danmark West Diesel A/S. Det esbjergensiske motorfirma, der er kendt for blandt andet at sælge og servicere Mitsubishi, John Deere, Craftsman, Kohler samt DONG-I gearkasser overtager nemlig eneforhandlingen af mærket i Danmark.

- Vi er allerede forhandler af Nanni, men vi er virkelig glade og stolte over at vi nu bliver eneforhandler. Det er et kæmpe skulderklap fra Nanni, fortæller Rasmus Sørensen, Salgschef hos West Diesel.

Nanni Diesel har været forhandlet i Danmark i flere år, og det er en af verdens tre største producenter af indenbords dieselmotorer, der står bag mærket. Motorerne fra Nanni er baseret på andre kendte mærker som John Deere og Kubota, som måske vækker bedre genkendelse i den brede befolkning. Den helt store fordel ved Nannis motorer er, at du får en færdig pakkeløsning som er meget nem at installere i din båd eller fiskekutter, lyder det fra West Diesel.

- Det er stærke, pålidelige motorer, som har den fantastiske egenskab, at det nærmest er plug-and-play at installere i skibene. Sortimentet spænder fra 10 kW op til 559 kW, fortæller Rasmus Sørensen.

Med eneforhandlingen af Nanni har West Diesel et bredt sortiment af motorer til kunderne.

- Vi ser frem til at kunne tilbyde Nannis stærke dieselmotorer til endnu flere kunder. Nanni har et utroligt bredt sortiment, som gør os i stand til at tilbyde motorer til alle slags skibe - lige fra sejlskibe til mindre/ mellemstore fiskekuttere. Vi har i forvejen forhandling af andre stærke anerkendte mærker, men Nanni forbedrer vores i forvejen brede sortiment, konstaterer Rasmus Sørensen.

 

Flere Nyheder