Seafood Expo Nordamerika udskudt

COVID-19 er skyld i, at Seafood Expo Nordamerika ikke som planlagt bliver afholdt i marts i Boston, USA

Efter mange ugers overvågning af situationen omkring Corona-virus og COVID-19, har organisationen bag Seafood Expo Nordamerika, National Fisheries Institute, valgt at udskyde Seafood Expo Nordamerika.

Den skulle oprindeligt have været afholdt i Boston i marts måned i år, men er altså nu udskudt på ubestemt tid, mens organisationen kigger på andre muligheder.

Organisationen meddeler, at de udstillere, der allerede har betalt for arrangementet i marts måned i år, kan vælge at lade betalingen gælde et eventuelt arrangement senere i år. Eller til næste års udgave af Seafood Expo Nordamerika, som igen bliver afholdt i Boston i marts måned.

Seafood Expo Global / Seafood Processing Global er indtil videre stadig planlagt til den 21. – 23. april i Bruxelles. National Fisheries Institute overvåger situationen nøje og melder ud, hvis der sker ændringer i planlægningen.

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...