Hirtshals Fiskeauktion og Fiskernes Fiskesortering søger medarbejder

Er du den nye administrative medarbejder hos Hirtshals Fiskeauktion og Fiskernes Fiskesortering?
af Claus Kirkegaard
21 feb 2022

Hirtshals Fiskeauktion og Fiskernes Fiskesortering har fælles ejer og ledelse, og de søger lige nu en administrativ medarbejder, der kan træde ind i medarbejdergruppen for de 2 selskaber, og på sigt være en styrke på den samlede administration. Det skriver Nordsøposten.

Ansvarsområderne varetages i tæt samarbejde med selskabets direktør Finn Møller, og herunder er det vigtigt at være en synlig person i miljøet på havnen.

– Vi forestiller os, du har godt kendskab til administration, og kan arbejde selvstændigt indenfor dette område. Herudover meget gerne en smule erfaring med fortoldning, og flair for IT, lyder det fra Finn Møller.

Har du herudover praktisk erfaring med handel og/eller service, vil det være at foretrække. Eventuelt fra tidligere job eller lignende.

Du trives bedst i et job hvor 2 dage ikke er ens, og hvor ikke alting kan planlægges. Samtidig skal du kunne trives i et team, som arbejder tæt sammen i et dynamisk miljø.

Der vil være rigelig plads til personlig udvikling i et unikt arbejdsfællesskab på havnen, som kun findes få steder i Danmark. Herunder stor frihed til selv at varetage og tilrettelægge dine egne selvstændige ansvarsområder.

- Der tilbydes en attraktiv løn efter kvalifikationer og pension. Tiltrædelse af stillingen ses gerne d. 1. april, men vi venter dog gerne på den rette, tilføjer Finn Møller.

Du refererer til direktør Finn Møller, hvor du også kan få yderligere oplysninger omkring stillingen.

Ansøgning med CV senest d. 28. februar 2022 til Fiskernes Fiskesortering AmbA på Norgeskajen 12, 9850 Hirtshals. E-mail: moeller@ffhirtshals.dk – Mobil tlf. +45 20 66 00 80.

Læs mere om:

Flere Nyheder