Fiskernes Filetfabrik i Gilleleje lukker og slukker

Efter 37 år er det slut. Fiskernes Filetfabrik i Gilleleje har smidt håndklædet i ringen

Siden 1985 har Fiskernes Filetfabrik ligget på havnen i Gilleleje. Nu er det desværre slut. Fabrikken er gået i frivillig likvidation, skriver netmediet Fødevarewatch.

Tilbage i sommeren 2020 kunne man i Fiskeri Tidende læse, at selskabet med omkring 20 ansatte skulle sælges eller lukke, da der havde været en del dårlige år i træk for selskabet. 

Det har altså nu ført til, at ejeren, Benny Christensen, frivilligt har lukket selskabet ned, hvilket betyder, at selskabet ophører med at eksistere som en juridisk enhed. 

I 2020, hvor Fiskernes Filetfabrik havde det seneste regnskabsår, endte det med en bruttofortjenseste på fem mio. kr. og et underskud på lige knap en mio. kr. 

Egenkapitalen udgjorde i seneste regnskab godt 3,6 mio. kr., og Benny Christensen beskrev i sommer, at årsagen skal findes i en fiskebranche presset af små kvoter for sildefiskeriet, som fabrikken levede af.

 

Stort fremmøde til generalforsamlingen i Bønnerup Fiskeriforening

Det var en generalforsamling udover det sædvanlige i Bønnerup Fiskeriforening i lørdags, da det ikke kun var formanden, som endte med at forlade foreningen...

Stort fremmøde til generalforsamlingen i Bønnerup Fiskeriforening

Det var en generalforsamling udover det sædvanlige i Bønnerup Fiskeriforening i lørdags, da det ikke...