Fiskeauktionen i Hvide Sande udvider

Danske Fiskeauktioner A/S optimerer auktionsfaciliteterne på Hvide Sande Havn

Som et led i Hvide Sande Havns strategiske udvikling, er der bl.a. fokus på udvikling og optimering af forretningsområdet Fiskeri i tæt samarbejde med interessenterne i hele værdikæden.

I den forbindelse har Danske Fiskeauktioner A/S ved Michael Lodahl og Hvide Sande Havn netop indgået en aftale om optimering af auktionsfaciliteterne på Hvide Sande Havn. Aftalen bevirker, at Hvide Sande Havn udlejer lejemålet i auktionshallen til Danske Fiskeauktioner A/S, som investerer i ombygning af ca. 350 m2 til personale-, administrations- og auktionsfaciliteter.

Danske Fiskeauktioner A/S igangsætter processen med byggetilladelser i den nærmeste fremtid og forventer at byggeriet kan igangsættes i løbet af sommeren til idriftsættelse omkring årsskiftet 2023/2024.

Hvide Sande Havn er meget glade for udvidelsen af faciliteterne fra Danske Fiskeauktioners side, fordi optimeringen medvirker til at gøre faciliteterne for fiskeriet endnu mere konkurrencedygtig og effektiv.

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...