Ny kampagne lærer danskerne nemme, hurtige og velsmagende måltider

Køkken Jesper Vollmer har udviklet tre nemme retter med fisk og skaldyr, der gør madlavning til en leg

Dampet hvid fisk med broccolini og beurre blanc på citron. Foto: 2gangeomugen.dk

Fisk og Skaldyrpartnerskabet har indgået et samarbejde med kendiskokken Jesper Vollmer om, at han skal lave nemme og lækre opskrifter med fisk og skaldyr, hvilket skal inspirere danskerne til at kaste sig over nogle af de mange skønne fødevarer, der findes under havoverfladen.

Resultatet af samarbejdet er nu blevet offentliggjort, og den tidligere køkkenchef for Kongehuset har udviklet tre forskellige opskrifter, man kan finde på blandt andet hans Instagram-profil.

Alle opskrifter er blevet taget godt imod af Jesper Vollmers mange følgere, og de er blevet delt og kommenteret lystigt.

De tre opskrifter kommer vidt omkring havets spisekammer, hvor han
har udviklet velsmagende retter som one pot rejer, muslinger med chorizo samt dampet hvid fisk med brocollini og beurre blanc på citron.

Se de lækre opskrifter her:

Dampet hvid fisk med broccolini og beurre blanc på citron

One pot med rejer