Skagerrak: Opfiskning af den afsatte mængde af torsk til utilsigtede bifangster

Fiskeristyrelsen har udsendt følgende bilag 6-meddelelse om opfiskning af den afsatte mængde af torsk i Skagerrak 3AN til utilsigtede bifangster af torsk for fartøjer med FKA-kystfiskerstatus

Fiskeristyrelsen har udsendt følgende bilag 6 meddelelse om opfiskning af den afsatte mængde af torsk i Skagerrak 3AN tilutilsigtede bifangster af torsk for fartøjer med FKA-kystfiskerstatus:

Idet den jf. reguleringsbekendtgørelsens § 78 stk. 2 nr. 3 afsatte mængde af torsk i Skagerrak 3AN til afskrivning af utilsigtede bifangster for fartøjer med FKA-kystfiskerstatus er opfisket (licensliste nr. 1705), kan der med virkning fra og med 29. februar 2020 ikke afskrives mængder på denne ordning.

Fangster af torsk fra fartøjer med FKA-kystfiskerstatus, der har været optaget på licensliste nr. 1705, vil med virkning fra den 29. februar 2020 blive afskrevet på fartøjets FKA-tilladelse.

Denne meddelelse er udsendt efter reglerne i Miljø- og Fødevareministeriets bekendtgørelse nr. 1461 af 15. december 2019, § 2, jf. bilag 6 og træder i kraft den 28. februar 2020 og er gældende til og med 31. december 2020 med mindre andet meddeles.

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...