MAF-mængden af kuller i Nordsøen (2AC4) er opfisket

Fiskeristyrelsen har udsendt følgende Bilag 6 meddelelse om opfiskning af den til MAF-rationsfiskeri afsatte mængde af kuller i Nordsøen (2AC4)

Fiskeristyrelsen har udsendt følgende bilag 6 meddelelse om opfiskning af den til MAF-rationsfiskeri afsatte mængde af kuller i Nordsøen (2AC4):

Idet den afsatte mængde af kuller til MAF-rationsfiskeri er opfisket, indføres der forbud mod fiskeri af kuller i Nordsøen (2AC4) på MAF-vilkår med virkning fra og med søndag den 27. september 2020.

Forbud mod at medbringe og lande kuller fra Nordsøen (2AC4) fisket på MAF-vilkår træder i kraft med virkning fra og med tirsdag den 29. september 2020.

Denne meddelelse er udsendt efter reglerne i Miljø- og Fødevareministeriets bekendtgørelse nr. 1249 af 24. august 2020, § 2, jf. bilag 6 og træder i kraft den 25. september 2020 og er gældende til og med 31. december 2020 med mindre andet meddeles.

Biolog: Ålegræs alene kan ikke redde havet

Har man oversolgt idéen om ålegræs som redningsplanke? Ja, lyder svaret fra en biolog, der opfordrer til at få styr på udledningen af næringsstoffer

Biolog: Ålegræs alene kan ikke redde havet

Har man oversolgt idéen om ålegræs som redningsplanke? Ja, lyder svaret fra en biolog, der...