Skagen: Eftersøgning af mand over bord indstillet

Med hjælp fra Sæby, Østerby, Søværnet, helikoptere og skibe i området igangsatte Skagen Redningsstation en eftersøgning torsdag

Torsdag var en større eftersøgning i gang i det nordjyske. Desværre uden held. Det oplyser Skagen Redningsstation på deres Facebook-side.

Torsdag kl. 9 modtog redningsstationen en melding om mand over bord. Et af de skibe, der lå for anker i Ålbæk Bugt, savnede et besætningsmedlem, og derfor igangsætte redningsstationen hurtigt en eftersøgning. Det var med Lars Kruse, frb08 og deres redningsbil, samt en hjælpende hånd fra både og skibe i området – inklusiv fiskefartøjer, der blev bedt om at holde skarpt øje.

Efter noget tid ankom et af Søværnets patruljefartøjer, og de overtog ansvaret for eftersøgningen. Skagen Redningsstation fik selskab af kolleger fra Østerby og Sæby, og de afsøgte tildelte områder. To helikoptere ankom også for at hjælpe.

– Desværre finder vi ikke personen, og klokken 17.00 indstilles eftersøgning, skriver Skagen Redningsstation.

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0 procent af den maksimalt tilladte fangst

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0...