Er din læreplads årets bedste?

Nu åbner Fiskeriets Arbejdsmiljøråd for, at man kan indstille sin læreplads til konkurrencen om at være årets bedste
af Louise Svane Pedersen
13 jul 2021

Er din læreplads noget helt særligt og fortjener den at vinde et diplom og 6000 kroner til skib og besætning? Så er det nu, du skal tilmelde den til konkurrencen, hvor Fiskeriets Arbejdsmiljøråd kårer "Årets læreplads".

Betingelserne for at blive indstillet som årets læreplads er, at lærepladsen har udvist en særlig interesse for at give lærlingen en god start, og at han/hun er blevet introduceret til lærepladsen med særlig vægt på arbejdssikkerhed og god instruktion i arbejdsopgaverne samt de procedurer, man har ombord, og at der ombord er vist respekt og forståelse for, at man er ny og måske ikke fra starten er bekendt med alt ombord, men er kommet for at lære faget.

Lærepladsen, der vinder, vil blive afsløret i efteråret i forbindelse med, at de kommende fiskere får deres "Blå Bevis" på Fiskeriskolen i Thyborøn.

Det er Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, der udpeger den vindende læreplads ud fra de indkomne indstillinger.

Send forslaget til Fiskeriets Arbejdsmiljøråd senest 1. november 2021 gerne på mail: post@f-a.dk eller pr. brev til Auktionsgade 1B, 6700 Esbjerg. Din indstilling skal mærkes "Årets læreplads 2021".

Flere Nyheder