Skotsk ordre hos Karstensens Skibsværft

Christina S Fishing company of Fraserburgh, Skotland har lagt en ordre på en 77 m pelagisk trawler

De udenlandske ordre strømmer ind hos Karstensens Skibsværft i Skagen. Nu er det skotter, som har fundet vej til værftet og bestilt en 77 m lang pelagisk trawler. Det er Christina S Fishing Company fra Fraserburgh, der har lagt ordren. 

Nybygningen vil blive navngivet CHRISTINA S og vil blive ejet og drevet af Simpson-familien baseret i Fraserburgh, Skotland i samarbejde med P & J Johnston (Christian Marr).

Simpson-familien driver i øjeblikket de 72 m CHRISTINA S, som vil blive solgt, når det nye fartøj er klar.

Det nye fartøj skal fungere efter samme princip, som det eksisterende fartøj. Det vil sige med traditionelt pelagisk trawlfiskeri, hvor målarter er makrel og sild samt blå hvilling.

Karstensen Skibsværft er stolt af denne nye ordre, der fortsætter et mangeårigt arbejdsforhold med Simpson-familien. Dette forhold strækker sig over 30 år tilbage, først med SEDULOUS og senere med 3 CHRISTINA S ‘ s kald til Skagen for almindelige reparationer og vedligeholdelsesarbejder. Dette er den første nybyggeri Simpson og Karstensen laver sammen.

Ny CHRISTINA S er planlagt til levering i juli 2023.

Tyskere vil opsende rumraketter fra Nordsøen i løbet af sommeren

GOSA - som står bag opsendelserne - mener ikke, at nogen af raketterne vil gå i stykker efter opsendelsen. Dermed skulle der ikke være...

Tyskere vil opsende rumraketter fra Nordsøen i løbet af sommeren

GOSA - som står bag opsendelserne - mener ikke, at nogen af raketterne vil gå...