Politikere på fiskeri-besøg på Langeland

Politikere fra både rød og blå blok på Christiansborg har for nylig været en tur på Langeland for at blive klogere på fiskeriet

Fisker Ulrik Kølle Hansen fra Bagenkop på Langeland har på det seneste haft besøg af en hel stribe politikere fra Christiansborg.

Det drejer sig om SF’s fiskeriordfører Rasmus Nordqvist, folketingsmedlemmerne Erling Bonnesen (V) og Rasmus Helveg Petersen (RV), og i næste uge får han besøg af folketingsmedlem Per Larsen fra Konservative.

Anledningen er den alvorlige situation for fiskeriet i Østersøen, hvor der blandt andet er udsigt til, at fiskerne næste år får skåret 88 procent af deres torskekvoter.

– Jeg synes, det er en vigtig opgave at forklare politikerne på tværs af partierne om, hvordan fiskeriet foregår, så de forstår, at det foregår på en ordentlig måde. Det er også vigtigt, at de forstår alvoren af de problemer, vi har med sæler og skarv, siger Ulrik Kølle Hansen.

Ulrik Kølle Hansen er foruden at være fisker også byrådsmedlem for Venstre på Langeland. Det har han været siden 2013, og han håber at få fire mere ved valget den 16. november.

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at mindske CO2-udledningen

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at...