Fiskeridirektør bliver borgmesterkandidat i Lemvig

Chris Olesen, der er direktør for Thyborøn Havns Fiskeriforening, bliver borgmesterkandidat for Venstre i Lemvig Kommune

Venstres bud på en ny borgmester i Lemvig Kommune ved kommunalvalget næste år bliver en mand med en meget stærk tilknytning til fiskeriet.

For her valgte en enig Venstre-forening onsdag aften Chris Olesen som borgmesterkandidat.

Chris Olesen er direktør for Thyborøn Havns Fiskeriforening, og han har i mange år været forsikringsrådgiver ved Fiskernes Forsikring. Han er desuden viceborgmester i Lemvig Kommune.

Chris Olesen skriver i et opslag på Facebook, at han er utrolig stolt af og beæret over at blive valgt som borgmesterkandidat:

– Nu kræver det en kæmpe holdindsats frem mod valget i november 2025, og jeg tager sammen med byrådsgruppen, medlemmerne og bestyrelsen arbejdshandskerne på og ser frem til arbejdet.

Den nuværende borgmester i Lemvig Kommune, Erik Flyvholm (V), meddelte tidligere på året, at han stopper i politik efter kommunalvalget næste år.

Strid om tobisfiskeri: EU beder nu om voldgiftsdomstol mod Storbritannien

EU har anmodet om en voldgiftsdomstol for at afgøre lovligheden af Storbritanniens forbud mod tobisfiskeri. EU mener, at forbuddet strider mod handelsaftalen mellem EU...

Strid om tobisfiskeri: EU beder nu om voldgiftsdomstol mod Storbritannien

EU har anmodet om en voldgiftsdomstol for at afgøre lovligheden af Storbritanniens forbud mod tobisfiskeri....