Erfarne erhvervsfolk med om bord i Hanstholm Havns bestyrelse

Der er nu sat navn på de syv, der skal udgøre bestyrelsen i Hanstholm Havn de næste fire år
af Claus Kirkegaard
28 jan 2022

Kort efter nytår blev det meldt ud, at tidligere minister og folketingsmedlem for Venstre, Kristian Jensen, er indstillet som ny havneformand i Hanstholm Havn, og nu er de tre yderligere erhvervsprofiler også klar. Det skriver Hanstholm Havn i en pressemeddelelse.

Det er tre profiler med stor erfaring, der træder ind i den nye havnebestyrelse:

Søren Mattesen er til daglig CEO for fiskeopdrætsvirksomheden Sashimi Royal A/S, der ligger på Hanstholm Havn og aktuelt er i gang med en stor udvidelse. Virksomheden opdrætter Yellowtail Kingfish, som bl.a. er en populær sushifisk. Søren Mattesen har en bestyrelsesuddannelse fra Board Governance og har bestyrelseserfaring fra en række virksomheder, særligt i fiskeindustrien.

Marianne Nielsen har mere end 30 års erfaring fra lederstillinger i det private erhvervsliv, bl.a. Ericsson og IBM, og har siden 2014 været direktør for Drift- og Infrastruktur i bankcentralen SDC A/S. Marianne Nielsen er uddannet ingeniør og har i tillæg til dette en uddannelse fra INSEAD og en bestyrelsesuddannelse fra Board Governance.

Lone Saaby er på syvende år direktør i Sikkerhedsstyrelsen og har bestyrelseserfaring fra Sydvestjyske Museer og Dansk Stalking Center. Lone Saaby er bestyrelsesuddannet fra CBS Executive Board Programme og har deltaget i MIT Management-uddannelse på Sloan School of Management i Cambridge, USA.

Derudover vil den nye havnebestyrelse bestå af viceborgmester i Thisted Kommune, Jens Kristian Yde, en repræsentant fra Hanstholm Fiskeriforening, som er foreningens formand Jan N. Hansen, og en medarbejderrepræsentant fra Hanstholm Havn, hvor serviceleder Kristian Bjerregaard er valgt.

Den nye havnebestyrelse tiltræder officielt efter et konstituerende bestyrelsesmøde, som ventes afholdt 1. marts.

Læs mere om:

Flere Nyheder