Stor travlhed hos Havnsø Fisk: Genåbning har været en succes

Forretningen, der drives af Mogens Flemming Pedersen sammen med Torben Berner og Thomas Christian Nielsen, blev overtaget efter de tidligere ejere gik konkurs

Foto: Havnsø Fisk

Restauranten Havnsø Fisk i Havnsø ved Kalundborg har oplevet stor travlhed siden genåbningen i foråret. Særligt i påsken og sommerferien har der været mange besøgende.

Det skriver Ugeavisen Kalundborg.

Forretningen, der drives af Mogens Flemming Pedersen sammen med Torben Berner og Thomas Christian Nielsen, blev overtaget efter de tidligere ejere gik konkurs.

De nye ejere har fortsat konceptet i samme ånd som før, og forretningen omfatter både restaurant, røgeri og fiskeriudsalg.

Har til huse i den gamle fiskeauktion

Havnsø Fisk har hjemme i den gamle fiskeauktionsbygning på Havnsø Havn. Her er der både restaurant, eget røgeri samt fiskeriudsalg. Mogens Flemming Pedersen leverer selv nogle af fiskene til det sidste.

– Jeg har fiskerbåde i Havnsø Havn. Den ligger lige her ved siden af Havnsø Fisk. Fiskeriet ved Havnsø er ikke så godt, som det var engang, men jeg kan stadig fange fladfisk, og når der ligger friskfangede skrubber i butikken, som stadig rører på sig, så sælger det som varmt brød, siger Mogens Flemming Pedersen til Ugeavisen Kalundborg.

Påtænker at udvide

Med cirka 30 ansatte, hvoraf en håndfuld arbejder fuldtid, overvejer Havnsø Fisk nu at udvide med en tagterrasse for at imødekomme den store efterspørgsel.

– Vi har pladsen til at indrette en terrasse heroppe, men vi mangler tiden. Jeg håber, det måske kan blive en realitet til næste år, siger Mogens Flemming Pedersen.