Åbent for programforslag: Vær en del af Naturmødet 2025 i Hirtshals

Naturmødets debatprogram formes i høj grad af de mange dedikerede organisationer og aktører fra hele landet, der brænder for naturen

Foto: Naturmødet

Naturmødet 2025 nærmer sig, og nu er der åbnet for både booking af stande og indsendelse af programforslag. Deadline for at indsende dine ideer til årets program er den 15. november 2024.

Arrangementet, som finder sted i Hirtshals fra den 22. til 24. maj 2025, er kendt for at være et samlingspunkt for alle, der har naturen tæt på hjertet.

Naturmødets debatprogram formes i høj grad af de mange dedikerede organisationer og aktører fra hele landet, der brænder for naturen.

Disse aktører spiller en central rolle i at sikre, at programmet byder på relevante og aktuelle debatter og oplæg. Forslag til scener som Thunderdome, Life, Learn, Roots og Family efterspørges særligt, og arrangørerne ser frem til at modtage en bred vifte af bidrag.

Naturmødet er Danmarks store naturfolkefest, hvor mere end 36.000 besøgende årligt deltager i over 660 debatter, samtaler og aktiviteter. Med 90 stande er der rig mulighed for at møde og netværke med naturens mange aktører.

Få flere informationer på naturmødets hjemmeside.

Udslipshuller til undermålere er ikke en dårlig idé

Fiskeriministeriet ønsker at fiskeriet efter hummere skal være mere skånsomt – blandt andet ved at indføre undermålshuller i tejner

Udslipshuller til undermålere er ikke en dårlig idé

Fiskeriministeriet ønsker at fiskeriet efter hummere skal være mere skånsomt – blandt andet ved at...