STUDIO er nomineret for en ret med jomfruhummer

Restaurant STUDIO fra København er den anden nominerede restaurant til Årets ret med fisk & skaldyr.

Sådan ser STUDIOs bud på en vinderret ud. Foto: Rasmus Palsgård

For tredje gang er Danmarks Fiskeriforening awardpartner på prisen for Årets ret med fisk & skaldyr. En pris, der uddeles sammen med Landbrug og Fødevarer til et stort awardshow, arrangeret af White Guide, hvor den danske restaurationsbranche bliver hædret.

Restaurant Aure fra København var de første nominerede til prisen i år, og nu kan vi så løfte sløret for den anden nominerede.

Det er nemlig STUDIO fra København.

Det er lidt specielt med STUDIO, da ejerne bag restauranten besluttede at lukke og slukke restauranten med sidste servering 12. oktober. Det var en beslutning, der kom bag på de fleste – også folkene bag Årets ret med fisk & skaldyr. Men ikke desto mindre, så er STUDIO stadig nomineret for deres ret med jomfruhummer.

For som dommerpanelet siger, en god ret er en god ret.

Retten, der har beholdt STUDIO i konkurrencen, består af jomfruhummer, røde bær, fond og smør.

Thyborøn-formand fylder rundt

Formanden for Thyborøn Havns Fiskeriforening, Alfred Fisker Hansen, fylder 60 år

Thyborøn-formand fylder rundt

Formanden for Thyborøn Havns Fiskeriforening, Alfred Fisker Hansen, fylder 60 år