Restaurant Aure er første nominerede til Årets ret med fisk og skaldyr

Den københavnske restaurant har allerede sikret sig en michelinstjerne, nu kan den vinde prisen for Årets ret med fisk og skaldyr

Den nominerede ret fra Restaurant Aure består af blandt andet jordskokkepuré, torsk, figner og kaviar. Foto: Rasmus Palsgård

I et krudthus fra 1745 på Refshaleøen i Købenenhavn finder man Restaurant Aure, der åbnede for blot et halvt år siden. I løbet af den korte tid har restauranten opnået stor succes, faktisk så stor, at ejerne, kæresteparret Emma Nørbygaard og Nicky Arentsen, kan prale af at have fået en michelinstjerne.

Nu kan de så prale med at være nominerede til prisen Årets ret med fisk og skaldyr for retten, der består af en jordskokkepuré, figner, torsk og kaviar.

Udslipshuller til undermålere er ikke en dårlig idé

Fiskeriministeriet ønsker at fiskeriet efter hummere skal være mere skånsomt – blandt andet ved at indføre undermålshuller i tejner

Udslipshuller til undermålere er ikke en dårlig idé

Fiskeriministeriet ønsker at fiskeriet efter hummere skal være mere skånsomt – blandt andet ved at...