Verner har skrevet en bog om sit liv i fiskeriet

"Fisker og Foreningsmand" hedder den bog, som den tidligere formand for Esbjerg Fiskeriforening står bag

Årets medlemsbog fra Esbjerg Typografiske Laug er skrevet af den 85-årige Verner Christensen. 

“Fisker og foreningsmand” hedder bogen, og den giver et billede af et utroligt aktivt og spændende liv, hvor Verner Christensen var med i fiskeriet i over 50 år. Det skriver Jyske-Vestkysten og man kan finde mere om bogen her

– Jeg har skrevet bogen på en måneds tid og har ikke haft skrivehjælp, og skriveriet er sket efter min hukommelse, så det er ikke sikkert, at årstallene er helt korrekte, men jeg håber, at bogen er forståelig – også for folk udenfor fiskerierhvervet, siger han. 

Verner Christensens mange år som organisationsformand i Esbjerg Fiskeriforening har givet ham en meget stor berøringsflade både lokalt og på landsplan. Han har deltaget i et utal af møder og konferencer rundt omkring i både ind- og udland og mindes i bogen en tid med bl.a. den tidligere fiskeriminister Kent Kirk, forhenværende fiskeskipper Niels Thomsen, tidligere landbrugsminister Laurits Tørnæs samt personligheder i fiskeriet som Chr. Venø, Knud Schrøder, ligesom han naturligvis nævner, at Claus og Tage Sørensen har sat deres store aftryk på havnen.