En skibsdåb lige efter bogen

Alt forløb lige efter planen, da AS 260 Sarah lørdag blev døbt i Thyborøn. Efterfølgende var der både hotdogs og åbent skib

For Christian Timmermann er lørdag den 19. oktober 2019 nok ikke en dag, han glemmer foreløbig. Det var nemlig dagen, hvor hans nybygning, garnfartøjet AS 260 Sarah, skulle døbes i Thyborøn.

– Det var en rigtig dejlig dag, og det hele gik fint. Flasken gik i stykker i første hug, og der var mange mennesker, hvilket jeg er glad og beæret over, lyder det fra Christian Timmermann, som havde overladt dåben til sin kone, Helle Bomholt Andersen, og det havde hun altså helt godt styr på.

– Og så holdt hun også en tale, inden der var åbnet for pølsevognen, som serverede hotdog, øl og sodavand. Der var naturligvis også åbent skib for de interesserede. Her var det dejligt at høre, at mange var imponerede over det nye skib, og det er jo altid dejligt at få ros, siger Christian Timmermann.

Nu gælder det så om at få det nye fartøj rigget til samt de sidste småting på plads, inden de kan komme ud og fiske.

– Det glæder vi os til nu, forhåbentlig bliver det i slutningen af ugen, lyder det fra Christian Timmermann.

Mulighed for år til år fleksibilitet

Meddelelse om straksregulering nr. 12 - 2024 om mulighed for år til år fleksibilitet på fartøjsniveau fra 2023 til 2024 og for 2025 til...

Mulighed for år til år fleksibilitet

Meddelelse om straksregulering nr. 12 - 2024 om mulighed for år til år fleksibilitet på...