15. december – Der skal danske rejer på bordet

De danske fiskere fanger ikke alene de allerbedste rejer i verden - Rejerne de fanger er også MSC-mærket

– Idag skal vi tale om dybvandsrejer – for findes der egentligt noget mere lækkert end en rugbrødsmad med æg, rejer og hjemmelavet mayo? Det er en klassiker!

 

Hvis du ligesom mange andre danskere er pjattet med rejer, så kan vi oplyse om, at du faktisk kan spise rejer der både er danskfangede og bæredygtighedscertificeret. De danske fiskere fanger nemlig masser af lækre dybvandsrejer i Skagerak og i Nordsøen. Og de er MSC-certificerede, så du kan spise dem med god samvittighed.

 

Danske rejer smager fantastisk, og skal du være lidt ekstra god ved dig selv denne jul, hvor intet er som det plejer at være, og vi ikke kan samles til den store julefrokost med hele den pukkelryggede som normalt, så opfordrer vi til, at du forkæler dig selv med søkogte rejer.

Søkogte rejer kan købes hos fiskehandleren, og lad os bare advare dig med det samme – De smager FANTASTISK og er stærkt vanedannende.

 

Så hermed en opfordring: Sæt tænderne i en rejemad med danskfangede rejer!

Fiskerne betaler igen prisen for politisk svigt i Østersøen

Selv om fiskeriet i forvejen er stærkt begrænset i Østersøen, har Ministerrådet besluttet at reducere fiskerimulighederne yderligere i 2025

Fiskerne betaler igen prisen for politisk svigt i Østersøen

Selv om fiskeriet i forvejen er stærkt begrænset i Østersøen, har Ministerrådet besluttet at reducere...