Ung Klintholm-fisker med store ambitioner

26-årige Patrick Strander Nielsen købte et fartøj – og kastede sig ud i en større ombygning

– Jeg er spændt! 

Sådan siger Patrick Strander Nielsen, der har taget lidt af et sats. I 2018 købte den unge Klintholm-fisker sit eget fartøj, og kastede sig hurtigt ud i endnu en investering, som skal optimere fartøjet. En større ombygning hos C.J. Skibs- og Bådebyggeri, og her i det nye år, er ND 17 Strander atter i vandet.

– Jeg skulle have nye dieseltanke, en firkantet agterende, nye tromler og spil – og det hele beklædes i alu, fortæller den 26-årige fisker om ombygningen:

– Det er en stor investering, men det er nødvendigt for at sikre mit fiskeri. 

Han plejer nemlig at fiske efter torsk, men da kvoterne ikke just indbyder til torskefiskeri, så skal fartøjet også kunne fiske efter jomfruhummer. Det har han tidligere prøvet, da han fiskede med SG 92 Gi-Bri.

– Så jeg kender godt fiskeriet, og jeg håber, det bliver godt, siger Patrick Strander Nielsen, der har fisket fra barnsben. Han kommer ud af en fiskerfamilie, og var 16 år, da han begyndte på Fiskeriskolen.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...