2020 blev et positivt år for TripleNine Group

Med en omsætning på 2.162 millioner kroner er TripleNine Group kommet godt igennem 2020
af Helle Kristensen
29 apr 2021

I en pressemeddelelse udsendt af TripleNine Group fremgår det, at virksomheden landede et yderst tilfredsstillende regnskab for 2020.

I alt opnåede virksomheden en omsætning på godt to milliarder kroner, hvilket virksomheden ser som et yderst tilfredsstillende resultat. 

- Vi er meget tilfredse med virksomhedens overskud for 2020. Alle datterselskaber i Norge, Danmark og Chile har bidraget positivt til det resultat, lyder det fra Jes Bjerregaard, der er direktør hos TripleNine Group.

Han understreger at det flotte regnskab kommer efter et turbulent år med covid-19, og at virksomheden arbejder i et marked, der er præget af stærk konkurrence.

TripleNine Group fremhæver deres medarbejdere som en vigtig faktor for den positive udvikling, men ser også resultatet for 2020 som et bevis på, at man er lykkedes med at skabe en agil virksomhed, hvor man hurtigt kan tilpasse sig et marked i konstant bevægelse.

- At vi har kunne levere dette resultat skyldes både, at vi har engagerede og dygtige medarbejdere og en solid afsætningsplatform, hvor fokus har været på kvalitet og service samt en tæt og åben dialog mellem virksomheden og vores kunder, lyder det fra Jes Bjerregaard.

Læs mere om:

Flere Nyheder