DanFish gennemføres som en fysisk messe

Så er der godt nyt om årets fiskerimesse

Står det til arrangørerne af DanFish, så bliver den store fiskerimesse i oktober en realitet. Coronavirus har det seneste år betydet, at mange festivaller, events og messer har været aflyst, men DanFish tror på det og kommer nu med en klar udmelding i et nyhedsbrev:

– Vi har som arrangører af DanFish holdt vejret, men alligevel troet på, at messen i oktober kan løbe af stablen, som planlagt som en fysisk messe. Den generelle corona-situation og i særdeleshed vaccinationsprogrammerne, som i det meste af verden er i fuld gang, gør, at vi nu godt tør melde endegyldigt ud: DanFish gennemføres 13.-15. oktober som en fysisk messe.

De kender ikke omstændighederne endnu, om der kan være enkelte restriktioner, men de garanterer, at alle eventuelle restriktioner i forhold til hygiejne, afstand osv. vil blive overholdt.

– Udmeldingerne fra de danske politikere og den danske regering er, at de tror på, at livet vender tilbage til det nogenlunde normale efter sommerferien, og det er vi som messearrangører, men også som ganske almindelige borgere, meget glade for, lyder det videre fra arrangørerne.

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0 procent af den maksimalt tilladte fangst

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0...