Mød den nye fiskeriminister til Fiskerikonferencen

Kom til Fiskerikonferencen 3. februar i Ringkøbing

Kom med, når Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende åbner dørene til årets Fiskerikonference.

Det er 3. februar på Fjordgaarden i Ringkøbing.

Her kan du møde den nye fiskeriminister Jacob Jensen, der er første mand på talerstolen. 

Også Lars Barfoed, der er formand for Fiskerikommissionen, kommer og fortæller om deres arbejde.

Derefter skal vi sparke dæk – eller ræling, om man vil. Fiskerikonferencen sætter nemlig spot på fiskefartøjer, og hvordan man udvikler de fine blå både i en endnu grønnere udgave. Er der alternativer til diesel? Grønne redskabsløsninger? Eller noget helt tredje?

Vestværftet og Kynde & Toft kigger forbi med gode ideer. Om der er politisk velvilje til dem, finder vi ud af, når ministeren, fiskeriordførere og formand for Danmarks Fiskeriforening mødes i debatten.

Årets Fisker skal selvfølgelig også kåres. Her er der allerede fire gode bud klar: Tamme Bolt, Kim Lykke Petersen, Ebbe Stenberg Jensen og brødrene Anders Hyre Corell og Henrik Bloch.

Vinderen skulle egentlig have været afsløret for længst, men Fiskerikonferencen blev udskudt fra november til februar på grund af Folketingsvalget og den langstrakte regeringsdannelse.

Heldigvis er der nu fundet en ny regering og en ny minister, Fiskerikonferencen er klar, og nu holder vi blot spændingen til 3. februar, hvor det hele går løs.  

Fiskeri Tidende og Vestjysk Bank håber at se rigtig mange fiskere og fiskeri-interesserede til fiskerikonferencen.

Vel mødt!

Eftersøgning af fisker er indstillet

Den fisker, der mandag eftermiddag faldt over bord fra sin fiskekutter ved Søndervig er stadig ikke fundet, hvilket har fået forsvaret til at indstille...

Eftersøgning af fisker er indstillet

Den fisker, der mandag eftermiddag faldt over bord fra sin fiskekutter ved Søndervig er stadig...