Generalforsamling i DFPO: Tilmeld dig nu

Danmarks Fiskeriforening holder generalforsamling 26. maj på Hindsgavl Slot. Du kan tilmelde dig frem til 24. maj på mk@dkfisk.dk

26. maj 2023 på Hindsgavl Slot er det tid til generalforsamling i Danmarks Fiskeriforening (DFPO). Og alle fiskere og fiskeriinteresserede er selvfølgelig mere end velkomne.

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen frem til 24. maj på mk@dkfisk.dk

– Generalforsamling er et årligt organisatorisk højdepunkt for DFPO. Her er der mulighed for at stoppe op, se tilbage og skue fremad sammen med medlemmer, ansatte og gæster. Og i disse år er der usædvanligt mange udfordringer for foreningen og medlemmerne, men mere om det på generalforsamling, siger formand Svend-Erik Andersen.

Til årets generalforsamling er der bl.a. valg til bestyrelsen. Der skal også stemmes om et forslag om vedtægtsændringer – det drejer sig om DFPOs forhandlingsmandat i forbindelse med forhandlinger om aktiviteter på havet så som havvind. 

Kan man ikke deltage på generalforsamlingen, kan der stemmes via fuldmagt. Foreningens medlemmer har modtaget en mail med yderligere informationer om fuldmagtssystemet. 

 

 

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at mindske CO2-udledningen

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at...