Fiskeristyrelsen får ny direktør

Kenneth Joensen tiltræder 1. januar 2024 som ny styrelsesdirektør i Fiskeristyrelsen. Han erstatter Nanna Møller, som er blevet direktør i Trafikstyrelsen

Kenneth Joensen tiltræder den 1. januar 2024 som ny styrelsesdirektør i Fiskeristyrelsen. Han erstatter Nanna Møller, som er blevet direktør i Trafikstyrelsen.

Kenneth Joensen kommer fra en stilling som fagdirektør i Skattestyrelsen, hvor han har været leder af direktørområdet Selskab med ca. 950 medarbejdere. Han har derudover i perioden 2015-2018 været juridisk direktør i Finans Danmark.

– Jeg kender fiskeriet som et både stolt og traditionsrigt erhverv. Lige nu befinder fiskeriet sig i en tid, hvor særligt Brexit og færre kvoter har gjort det vanskeligere for mange. Men det er også en tid med muligheder for dansk fiskeri, og jeg glæder mig meget til at stå i  spidsen for Fiskeristyrelsen, for sammen med styrelsens mange dedikerede medarbejdere at løse de vigtige opgaver, der venter forude. Ikke mindst, når vi inden længe modtager Fiskerikommissionens anbefalinger til fremtidens fiskeri, siger den nye direktør:

– Fiskeristyrelsen har gennemgået en stor og vigtig udvikling de seneste år, og jeg vil gøre mit allerbedste for at fortsætte den kurs, hvor også dialogen med erhvervets mange interessenter vil være i højsædet. 

Rødspætte-bestanden i Kattegat og Østersøen er eksploderet

De danske fiskere i Kattegat og Østersøen vil højest sandsynligt kunne fange markant flere rødspætter i de kommende år

Rødspætte-bestanden i Kattegat og Østersøen er eksploderet

De danske fiskere i Kattegat og Østersøen vil højest sandsynligt kunne fange markant flere rødspætter...