Thyborøn Aften fejrer 20-års jubilæum

Når mørket falder på efter DanFishs første dag, inviterer en række Thyborøn-virksomheder til en legendarisk aften i Aalborg

Ingen DanFish uden Thyborøn Aften. I 20 år har den vestjyske by inviteret på fest og farver i Aalborg, når messens første dag er slut, og mørket falder på.

Og i år er ingen undtagelse. Der er jubilæumsfest på Zwei Grosse Bier Bar tirsdag 10. oktober klokken 21 – og du er inviteret med!

Musikken er selvfølgelig lokal, og stedet er krydret med god Thyborøn-energi.

Thyborøn Aftenen er en god anledning for danske såvel som udenlandske fiskere til at være sammen med kolleger og de mange Thyborøn-virksomheder til en hyggelig aften.

Det er en lang række Thyborønvirksomheder, som står bag den festlige aften. Thyborøn Trawldoor A/S, Thyborøn Skibs og Motor A/S, Kynde og Toft A/S, Thyborøn Nordsøtrawl – nu Cosmos Trawl A/S, Danske Fiskeauktioner A/S, Vestjysk Bank, Konsumfisk og Thyborøn Havn

I Thyborøn har de nemlig en lang tradition for et solidt samarbejde – det ligger i Thyborøns mere end 100 år gamle DNA, at man her står sammen for at gøre en forskel for erhvervsfiskeren. I Thyborøn løses talrige opgaver, når et fartøj er i dok, og en bred pallette af service-kompetencer er til rådighed, når et fartøj sejler i havn. Her kan man få lavet alt lige fra nybygninger, til ombygninger, spil, fiskegrej, tromler, motorvedligeholdelse, elektronik, hydraulik, overfladebehandling med mere – og kvaliteten er høj. Thyborøn Havn støtter op med nogle gode rammer, gode kajer og besejlingsforhold, med nem afgang til forsyningsstoffer og gode arbejdsforhold til fiskerne.

Det selvsamme samarbejde kommer til udtryk på DanFishmessen, hvor Thyborøns maritime virksomheder udstiller i samlet flok og tirsdag aften går de altså sammen om at sponsorere festen i den aalborgensiske midtby.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...