Bønnerup-formand er fyldt 75 år

23. september fejrede Per Skødt Hansen 75 år fyldt med fiskeri

75 år – og størstedelen af dem med fiskeri.

Sådan er det for Per Skødt Hansen, der lørdag 23. september havde fødselsdag. For fødselaren er fortsat aktiv fisker og mangeårig formand for Bønnerup Fiskeriforening. Ja, meget sigende var Per Skødt Hansens farfar, Valdemar Skødt, med til at stifte Bønnerup Fiskeriforening i 1918.

Selv har Per Skødt Hansen været formand for fiskerne i Bønnerup over tre omgange.

Først en kort runde i 1983, da den daværende formand løb af pladsen. Per havde lige købt et nyt fartøj, så det var ikke en post, han drømte om, men da han var næstformand, trådte han til og tog en kort tørn.

I 1996 blev det så tid igen. Her havde Per Skødt Hansen posten i syv år, og han fik også en plads i hovedbestyrelsen i Danmarks Fiskeriforening.

I 2010 fik han endnu en gang posten som formand for Bønnerup Fiskeriforening til Per Skødt Hansens egen overraskelse, har han tidligere fortalt til Fiskeri Tidende. For den fisker-kollega, der var tiltænkt posten, sprang pludselig fra, og så blev det Per. Han har haft posten lige siden. Det gør ham, som sagt, til den længst siddende formand i Bønnerup Fiskeriforening.

Stort tillykke med de 75 år!

Rødspætte-bestanden i Kattegat og Østersøen er eksploderet

De danske fiskere i Kattegat og Østersøen vil højest sandsynligt kunne fange markant flere rødspætter i de kommende år

Rødspætte-bestanden i Kattegat og Østersøen er eksploderet

De danske fiskere i Kattegat og Østersøen vil højest sandsynligt kunne fange markant flere rødspætter...