Årets Foto kommer fra Læsø

Årets Foto blev kåret til Fiskerikonferencen, der fandt sted i weekenden i Lemvig

Johan Jerup vinder Årets Foto med helt særligt hummerbilllede. Foto: Johan Serup

Hvert år til Fiskerikonferencen findes der en vinder af kategorien Årets Foto blandt de mange gode billeder, som fiskerne sender ind til konkurrencen.

De mange indsendte billeder viser de forskellige sider af livet som erhvervsfiskere, der kommer alt fra solnedgange til sjove badeture. Fiskeri Tidende viser her et lille udpluk af nogle af de indsendte billeder.

Billedet er af indsendt af Johan Jerup fra FN 72 Nebraska. Det viser hans datter Nikita, der på det tidspunkt var 5 år, og ham selv ved en last af hummer og krøjfisk. Nikita var med sin far ude og fiske efter jomfruhummer. Johan Jerup fortæller, at hun tit har snakket om turen, da det var noget af en oplevelse for hende, Og faktisk var det så god en oplevelse, at hun plager om og komme med igen.

– Vi har aftalt, at hun må komme med ud igen til sommer. Da hun var med sidst, der fangede vi en lille rødplettet haj, som hun fik lov til at holde. Hun syntes at den var så sød, fortæller manden bag årets vinderbillede, Johan Jerup.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...