Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Fredag den 24. maj er der generalforsamling i Danmarks Fiskeriforening (DFPO).

Generalforsamlingen finder i år sted på Montra Skaga Hotel i Hirtshals, hvor alle fiskere og andre med interesse for fiskeri er mere end velkomne til at deltage.

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen frem til den 20. maj ved at sende en mail til mk@dkfisk.dk.

– Generalforsamlingen er et årligt organisatorisk højdepunkt i DFPO, hvor der er mulighed for at stoppe op, se tilbage og skue fremad sammen med medlemmer, ansatte og gæster. Jeg håber, at mange vil benytte sig af muligheden, så vi igen i år kan få en god dag sammen med fokus på dansk fiskeri, siger Svend- Erik Andersen, der er formand i DFPO.

På generalforsamlingen vil der blandt andet være et online indlæg ved fiskeriminister Jacob Jensen (V), hvor der også vil være mulighed for debat med ministeren, ligesom der vil være indlæg og debat med nogle af kandidaterne til det forestående valg til Europa-Parlamentet.

– Som det også kommer til at fremgå af min beretning, befinder vi os i en tid med et meget stort pres på dansk fiskeri. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at vi står sammen i fiskeriet, siger Svend-Erik Andersen.

Medlemmer af DFPO, som er forhindret i at deltage, har mulighed for at afgive en fuldmagt. Der er sendt en mail ud til medlemmerne med informationer om dette.

Hvis du ikke har modtaget denne mail, er du også velkommen til at kontakte DFPO på mk@dkfisk.dk.

Ivan Krarup Jensen, der er underdirektør i Danmarks Fiskeriforening, fortæller, at der er udsigt til fredsvalg på generalforsamlingen.

– Der er som udgangspunkt ikke noget, der skal stemmes om i år. Der er ikke formandsvalg, og kredsene har indstillet et antal kandidater til valg til bestyrelsen, der svarer til de pladser, der er på valg. Men der kan være andre ting, som kommer til afstemning, og derfor kan det være en god ide at afgive en fuldmagt under alle omstændigheder, hvis man er forhindret i at deltage, siger Ivan Krarup Jensen.

Nordjyske borgmestre bakker op om fiskeriet

De nordjyske borgmestre glæder sig over, at miljøminister har kasseret udskældt rapport om trawlfiskeriet

Nordjyske borgmestre bakker op om fiskeriet

De nordjyske borgmestre glæder sig over, at miljøminister har kasseret udskældt rapport om trawlfiskeriet