Direktørskifte i TripleNine Group A/S

Jes Bjerregaard stopper som administrerende direktør i TripleNine Group 30. juni 2023. Bestyrelsen har udnævnt Casper Andersen som ny administreren...
af Line Dalgaard Jensen
09 feb 2023

Jes Bjerregaard, 64 år, stopper som adm. direktør i TripleNine Group 30. juni 2023 for at gå på pension. Bestyrelsen har udpeget Casper Andersen, 54 år, som ny adm. direktør.

Casper Andersen er tidligere CEO for Dantherm Group og har gennem en lang årrække haft ledende poster i Alfa Laval, som blandt andet Cluster President for Nordeuropa og som direktør for Norden, Tyskland og Benelux. Casper Andersen er uddannet civilingeniør med speciale i driftsteknik fra Danmarks Tekniske Universitet og har en MBA fra Copenhagen Business School.

Casper Andersen bor i København med sin hustru Karin, og de har sammen to døtre på 23 og 27 år.

Casper Andersen begynder i TripleNine 1. maj 2023 og får i den forbindelse sin base i Esbjerg. Efter endt introduktionsperiode overtager han roret fra Jes Bjerregaard, som slutter i TripleNine ultimo juni 2023.

- Jeg er meget glad for at kunne aflevere stafetten til Casper efter 7 gode og spændende år i TripleNine. Med en planlagt og glidende overgang i CEO-skiftet, er jeg overbevist om, at selskabet vil fortsætte den positive udvikling i et tæt samarbejde med kunder, leverandører, ejere og øvrige interessenter med Casper Andersen ved roret. Jeg ønsker Casper og hele TripleNine alt det bedste fremover, udtaler Jes Bjerregaard.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at begynde i TripleNine, som er en meget spændende virksomhed i en dynamisk branche. Selskabet er velpositioneret og har en fantastisk god platform som udgangspunkt for at skabe fortsat succes i årene fremover. Jeg glæder mig meget til at komme rundt og hilse på alle medarbejdere i Danmark, Norge og Chile og til sammen med dem at videreudvikle TripleNine, supplerer Casper Andersen.

Læs mere om:

Flere Nyheder