Mange danske udstillere på Seafood Expo Global

Tre dages international seafood-messe er i gang i Barcelona med mange danske udstillere
af Claus Kirkegaard
26 apr 2022

Der er tryk på i Barcelona i de tre næste dage, når der bliver afholdt Seafood Expo Global i den spanske havneby. Mange danske virksomheder har også fundet vej til Barcelona, som har overtaget hvervet med at afholde messen, der tidligere har været afholdt i bruxelles.

Ifølge netmediet Fødevarewatch.dk er der således omkring 100 danske udstillere på plads på messen, hvor cirka halvdelen er selskaber inden for fisk og skaldyr. Heriblandt Royal Greenland, Nordic Seafood, Amanda Seafood, Kangamiut Seafood, Vilsund Blue og Vega Salmon.

Arrangørerne regner med, at der i dagene 26. april til 28. april kommer op mod 29.000 besøgende til de over 2000 udstillere på messen. 

En af de mindre danske aktører på messen er tangselskabet Jens Møller Products.

- Det er et lidt specielt produkt, vi sælger, og derfor sværere at vide som kunde, hvad man skal forvente. Derfor skal vi stå på messen for at folk kan se og smage det. Men messer er vildt dyrt og tager meget tid - og du ved ikke, hvad man får med hjem, siger, adm. direktør Jens Christian Møller fra selskabet, der producerer tangkaviar til dagligvarehandlen, industri og foodservice.

Læs mere om:

Flere Nyheder