3. december – Kulmule for begyndere

Bag den tredje låge i vores fiskejulekalender gemmer der sig et vaskeægte gastronomisk vidunder

Bag den tredje låge i vores fiskejulekalender gemmer der sig et vaskeægte gastronomisk vidunder med sylespidse tænder, og en mund der er sort som kul. Kulmulen.
Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med kulmulen, så er du gået glip af noget stort. Kulmulen fremhæves ofte som et alternativ til torsk, men faktisk er kulmulen også et fremragende alternativ til laks. Kulmulen er mere fed end torsk, så kødet er nemmere at tilberede, da torsk hurtigt kan blive lidt tørt, hvis du får det stegt for meget. Kulmule derimod skal man gøre sig umage for at ødelægge. Det er en god fisk for begyndere!
Du kan bruge kulmule i de fleste opskrifter, hvor der indgår torsk. Og fiskedeller af kulmule er et hit. Og som en lille ekstra julebonus kan vi fortælle, at røget kulmule smager fænomenalt. Vi anbefaler, at du lige smider lidt røget kulmule på bordet i stedet for røget laks, når familien samles til julefrokost. Det er lækkert – Og det er dansk!
Vi har fundet en lasagneopskrift med kulmule frem til dig…
Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn omstilling af fiskeriet

Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn...