Det bliver en skriftlig og elektronisk generalforsamling

DFPO holder generalforsamling, men det bliver med en skriftlig proces frem til 29. maj, hvor der vil være en kort og teknisk generalforsamling via. internettet

Danmarks Fiskeriforening holder generalforsamling 29. maj – og det bliver en anderledes version, som tidligere annonceret, på grund af corona-krisen og forsamlingsforbuddet. 

Det har bestyrelsen besluttet. Det bliver skriftligt og via. Internet. 

Helt konkret, så vil generalforsamlingen foregå i en skriftlig proces frem til 29. maj samt med en kort teknisk generalforsamling på internettet på dagen. 

Det vil sige, at formandens skriftlige beretning, regnskabet for 2019, kredsindstillinger af bestyrelsesmedlemmer mm. vil blive udsendt hurtigst muligt. Der skal stemmes om regnskabet, og det vil foregå skriftligt. Hvordan det kommer til at foregå, vil fremgå af et brev direkte til lokalforeningerne i Danmarks Fiskeriforening.

I 2020 er der valg af formand, og Svend-Erik Andersen er indstillet som kandidat af Skagen Fiskeriforening. Der er ikke andre indstillinger, så der bliver ingen afstemning om formand.

Der er heller ikke modtaget forslag til generalforsamlingen, og der er således heller ingen afstemninger her.

Udover den skriftlige del bliver der en kort og teknisk generalforsamling på internettet 29. maj med en formandsberetning og en gennemgang af regnskabet. Hent dagsorden her. 

– Vi forventer at ville bruge Microsoft værktøjet Teams, som er nemt at tilgå, fortæller Ivan Krarup Jensen:

– Vi tester det af i de kommende dage – også med udvalgte lokalforeninger. Det skal være sådan, at man kan bede om ordet, hvis man ønsker det. Det informerer vi også konkret om, når vi er på plads.

Dermed bliver der altså heller ingen fest eller indlæg fra gæster. Det var selvfølgelig en mulighed at udskyde generalforsamlingen, men pga. usikkerheden omkring, hvornår og hvor mange man må samles, holdes der fast i datoen.

Danmarks Fiskeriforening håber at kunne fortsætte arbejdet med det planlagte seminar for lokalforeningernes bestyrelse i september måned, og der give medlemmer og indbudte gæster rig lejlighed til at debattere dansk fiskeri.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...