Bestyrelsesseminar for lokalforeninger udskydes

Set i lyset af den aktuelle og uvisse corona-situation aflyser Danmarks Fiskeriforening seminar 1.-2. oktober

1.-2. oktober skulle der have været 26 timers bestyrelsesseminar for Danmarks Fiskeriforenings lokalforeninger på Comwell Rebild Bakker. Men det bliver ikke denne gang.  

Danmarks Fiskeriforening har besluttet at udskyde seminaret på grund af den nuværende corona-situation. Smittetrykket i Danmark er stigende, restriktionerne bliver flere og flere, og forholdene ændrer sig dag for dag. Så hvor gerne Danmarks Fiskeriforening end vil, så er det ikke det rette tidspunkt at samle fiskere fra nær og fjern. 

– Det kan desværre ikke være anderledes på grund af risikoen for corona-spredning. Men det er ærgerligt, da der er rigtig mange vigtige punkter, som det giver mening at drøfte i en bredere kreds. Emner som brexit, politisk gennemslagskraft, kameraovervågning, torsk, kontrol mm., siger Ivan Krarup Jensen, der er underdirektør i Danmarks Fiskeriforening.  

Bestyrelsen i Danmarks Fiskeriforening har besluttet at bruge 2. oktober. til et ekstraordinært bestyrelsesmøde, og de håber på, at det i januar 2021 vil være muligt og forsvarligt at holde bestyrelsesseminaret for lokalforeninger 

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0 procent af den maksimalt tilladte fangst

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0...