Skal du med til Fiskerikonference på Christiansborg

Der bliver sat spot på dansk fiskeri når der afholdes konference på Christiansborg den 17. august

Den 17. august afholdes der konference om dansk fiskeri i fællessalen på Christiansborg. Og du kan stadig nå at være med.

Konferencen vil stille skarpt på fiskeriets vilkår og samtidig fokusere på, hvilke konsekvenser Brexit har haft for fiskerne og den danske fiskerieksport. Desuden vil der blive diskuteret, hvilken betydning fiskeriet har lokalt og hvordan Christiansborg og EU kan sætte rammer for den danske fiskeripolitik, som imødekommer de danske fiskers ønsker. Målet er at få nye perspektiver på, hvordan vi kan sikre, at dansk fiskeri fortsat arbejder under stærke vilkår, som gør det danske fiskerierhverv til et af de bedste på verdensplan. Samtidig vil konferencen fokusere på, hvilke udfordringer fiskerne og følgeindustrier møder i deres daglige arbejde med særligt fokus på, hvordan den internationale regulering skaber unødvendigt bureaukrati i fiskernes arbejde.

Alle interesserede og pressen er velkomne til konferencen.

Tilmelding sker derfor efter først-til- mølle-princippet til politisk medarbejder, Robert Matlok, på mailen robert.matlok@ft.dk.

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0 procent af den maksimalt tilladte fangst

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0...