DFPO drøftede fiskerimuligheder med svenske og norske repræsentanter

Formålet med mødet var at diskutere fiskeriforvaltningen i Nordsøen og Skagerrak

Repræsentanter for Norges Fiskarlag, Svenske Fiskeres PO og Danmarks Fiskeriforening PO mødtes torsdag den 29. august på skipperskolen Martec i Skagen.

Formålet var at diskutere fiskeriforvaltningen i Nordsøen og Skagerrak, blandt andet i lyset af ICES´ anbefalinger om fiskerimulighederne for 2025, og at diskutere samarbejdet de tre lande imellem i almindelighed. Emner som havvindmølleparker og CO2-afgifter blev også diskuteret på mødet.

– Vi arbejder på at holde tæt kontakt hele året rundt og ikke mindst i forhold til efterårets arbejde med fastlæggelse af fiskerimuligheder for det kommende år. Vi har en god dialog fiskeriorganisationerne imellem, og selv om vi ikke er enige om alt, så er den løbende dialog både i alles interesse og nødvendig, hvad enten vi taler kvotefastsættelser, adgang og vindmølleanlæg, siger Kenn Skau Fischer, der er adm. direktør i Danmarks Fiskeriforening PO.

Ny bog med gamle fortællinger sætter fokus på Skagens fiskere og kunstnere

Læseren er med på første parket - blandt andet når Mylius-Erichsen beskriver den dramatiske stranding af skibet Bark Erato ved Spirbakke

Ny bog med gamle fortællinger sætter fokus på Skagens fiskere og kunstnere

Læseren er med på første parket - blandt andet når Mylius-Erichsen beskriver den dramatiske stranding...