ICES ASC 2024: Havforskningens fremtid diskuteres på konference

Konferencen samler forskere og eksperter fra hele verden for at diskutere en række emner inden for havforskning og bæredygtighed

Den årlige videnskabskonference ICES ASC 2024 afholdes fra 9. til 12. september i Gateshead, Storbritannien.

Konferencen samler forskere og eksperter fra hele verden for at diskutere en række emner inden for havforskning og bæredygtighed.

Temaerne inkluderer biodiversitet, forvaltning af havøkosystemer og nye teknologier som kunstig intelligens i forskning. Der vil være 18 tematiske sessioner, der fokuserer på forskellige aspekter af havmiljøet.

Vidensudveksling og netværk

Konferencen er en vigtig platform for vidensudveksling og netværk, særligt for unge forskere, der får mulighed for at deltage i workshops og præsentationer. Disse aktiviteter giver dem en unik chance for at præsentere deres forskning og få værdifuld feedback fra etablerede eksperter i feltet.

Gateshead, hvor konferencen finder sted, ligger tæt på Newcastle og er kendt for sine kulturelle og historiske seværdigheder.

Konferencen har som mål at skabe en platform for tværfaglig dialog og samarbejde på tværs af grænser for at fremme en bedre forståelse af havmiljøerne og sikre deres bæredygtighed for fremtiden.

Klik her for mere information og tilmelding